Mindenben megegyezett feleségével

Képekkel! Menthetetlen: Németh Kristóf már nem küzd

Eleinte még megpróbált harcolni feleségéért, kettejük szerelméért, a kapcsolatukért, de Németh Kristóf belátta, hogy házasságuk menthetetlen, nekik is és kisfiuknak is jobb, ha új életet kezdenek, külön egymástól.

Képekben Németh Kristóf, alias Kertész Géza pillanatai a Barátok köztben képgaléria

2011.07.12 10:29ma.hu

7 perc: csupán ennyi ideig tartott Németh Kristóf válóperének első fordulója, amelyen a Barátok közt sztárja és felesége a válás után őket megillető jogokról és kötelességekről egyezett meg - most már csak a jogerős elválasztó határozat van hátra. A villámtárgyalás oka elsősorban az, hogy a színésznek és feleségének, Nikinek már előre sikerült mindenben megegyeznie, így a bíróság előtt már csak a formalitások voltak hátra - adta hírül az Új Ász.

A sorzatban is elvált már (Fotó: Barátok közt - A galériához KATT a képre!)


Az RTL Klub napi sorozatának sztárja a kamerák előtt, Kertész Gézaként egyszer már átélte a válás fájdalmas procedúráját, ám most úgy tűnik, a való életben is túljutott a mélyponton. Házassága december elején jutott arra a pontra, amikor úgy gondolták Nikivel, szükségük van némi magányra, különélésre, hogy át tudják gondolni mindketten a dolgokat, de Niki egyedül ment el, Kristófban közben közös fiuk, Lóci tartotta a lelket.

Néhány héttel később még bizakodva ültek kamera elé, hogy először és utoljára őszintén beszéljenek kapcsolatukról, de aztán március elején végérvényesen a válás mellett döntöttek, a papírokat is beadták. A napokban pedig lezajlott az a bizonyos 7 perces első tárgyalás, amelyen megerősítették szándékukat és közölték a törvény színe előtt is, hogy mindenben egyetértéssel készülnek pontot tenni a házasságuk végére.

"Békében, acsarkodás nélkül, mindenben megállapodva mentünk a bíróságra, és egyáltalán nem volt rossz élmény" - árulta el Kristóf, aki hamarosan hivatalosan is elvált férfi lesz, de egyelőre nem tervez új kapcsolatot, most fiára és karrierjére koncentrál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.