Születési rendellenessége miatt sokat szenvedett

Gyógycipőt kapott Hope, a zsiráfgyerek

Gyógycipőjének köszönhetően immár segítség nélkül tud járni egy fiatal zsiráf, amely születési rendellenessége miatt eddig képtelen volt megállni a lábán.

2011.07.24 13:49MTI

Az állat hátsó lábain a paták - avagy "lábfejek" - visszafelé állnak, azaz a hátsó részük van elöl. Az Egyesült Államokban jött a világra, Kansasban, a Topekai Állatkertben, ahol a Hope (Remény) nevet kapta.

A zsiráfborjú helyzetének javítása végett különleges cipők készültek számára, amelyek egy év alatt hozták meg az eredményt: segítettek lába elülső inainak megerősödésében, és Hope immár jár.
   
Kedvenc szórakozása mókusok és madarak hajszolása. Bár ezt még nem futva műveli, járása teljesen normális - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.