Egy vásárlónak tűnt fel a durva átverés

Saját spermájával ízesítette az ingyenjoghurtot

Különleges ízesítésű joghurttal árasztotta el a környékbeli áruházakat egy férfi, mondván: új terméket készül a piacra dobni, de előbb tesztelnie kell. Egy vásárló viszont kiszúrta, mi is a "különleges" adalék.

2011.07.18 13:29ma.hu

Beismerte megdöbbentő tettét Anthony Garcia, miután a rendőrségi laborvizsgálat eredményével szembesítették: saját spermáját keverte egy több helyre eljuttatott ingyenjoghurtba. A tejterméket a 32 éves új-mexikói férfi - egy fűszerüzlet tulajdonosa - azzal a propagandaszöveggel kísérve adta át több bevásárlóközpontnak is, hogy új terméket készül piacra dobni, ezért szeretné az emberekkel megkóstoltatni azt.

Tettének okára egyelőre nincs egyértelmű magyarázat, bár felmerült, hogy egy eddig tisztázatlan ok miatt bosszúhadjárat vezérelte.

A durva átverésre az egyik vevő jött rá, aki kiszúrta a speciális íz alapját, és bejelentést tett a rendőrségen, miszerint erősen gyanakszik rá, hogy egy férfi testnedvének az ízét érzi. A laborvizsgálat megerősítette, hogy valóban ondót tartalmaz a joghurt, a DNS-teszt után pedig már nem volt nehéz eljutni Garciához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.