Munkahelyéig követte kiszemelt áldozatát

Videó! Péniszét mutogatta a szatír - fényes nappal egy bank előtt!

Egészen munkahelyéig, egy bank bejáratáig követte egy szatír a kiszemelt áldozatát, ám a reggeli tömegben nem sok esélye maradt a sikerre - a letartóztatásra annál inkább.

2011.07.11 11:29ma.hu / manna.ro

Szexuális erőszakra készült néhány napja egy 35 éves román férfi, ám rossz helyszínt és időpontot választott ki, így egy nappal később már a rendőrség nem túl szívélyes vendégszeretetét élvezhette a kiszemelt nő helyett.

A szatír Brassó központjában eredt egy 23 éves banki alkalmazott nyomába, aki épp munkahelyére igyekezett és oda 9 óra előtt néhány perccel meg is érkezett. A bank biztonsági kamerája rögzítette, amint a nő befordul az épület bejáratához vezető előcsarnokba, mögötte pedig egy férfi menetel, ránézésre senki nem gondolta volna róla, mire készül.

Ám néhány perccel később a férfi láthatóan botladozva, a lecsúszó nadrágjába kapaszkodva menekült a helyszínről, ahol az ügyintézésre váró ügyfelek akadályozták meg szándékát.

Mint kiderült, a bejáratnál - ezt a kamera már nem láthatta - megpróbálta megcsókolni a nőt, az ellenkezést pedig egy pofonnal "honorálta". Ezután más módszerhez folyamodott: elővette a nadrágjából a péniszét és azt mondta a nőnek: ha megfogja a szerszámát, utána békén hagyja.

A kiszemelt nő azonban inkább a rendőrséget értesítette, és az egyre gyűlő szemtanúk is arra késztették a férfit, hogy hagyja el a helyszínt. A nyomozóknak mindössze egy napjukba telt kideríteni a férfi személyazonosságát és elfogni őt.

Egyelőre 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, de súlyos büntetésre számíthat visszaesőként: 2006-ban rablás miatt már egyszer 4 évet börtönben töltött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.