Bevallotta biszexualitását a kiscsillag

Hoppá: Gomesnek mindegy, hogy fiúval vagy lánnyal?

Külseje alapján mindenki fiúnak nézte, pedig valójában nőnek született. Az érzékenységét táncban kifejező sztár most bevallotta: tényleg kettős énje van.

Képekben Gomes, indiai istennőként képgaléria

2011.07.01 10:29ma.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)

Akár az utcán találkozunk vele, akár a színpadon táncol, sokszor nehéz eldönteni, vajon a szimpla Gomes név nőt vagy inkább férfit takar. Amikor a Csillag születik első válogatóján felment a színpadra, a zsűri is azzal kezdte, hogy hogyan kerül oda a nevébe az a Klaudia, ami érthető: a bohócruhában japán poppint előadó tehetség egyértelműen fiúnak tűnt.

Mostanra azonban lehullt a lepel, akik pedig eddig csak gyanakodtak, azok megerősítést kaptak: Gomesről olyan képek jelentek meg az egyik hetilapban, amelyeken egy másik táncoslánnyal, a szintén Csillag születikben feltűnt Appril Project Evelinjével sétál kézenfogva.

A képek egyértelműen jelzik, hogy nem csupán barátságról van szó, ami ellentmond egy alig két héttel ezelőtti cáfolatnak: akkor Gomes tagadta, hogy a barátságnál több lenne köztük.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy Gomes leszbikus, valójában biszexuálisnak tartja magát. "Mindig tudom, hogy kitől és mit akarok. Az is biztos, hogy látnak még kézen fogva fiúval is." - vallotta be a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.