Minden villámcsapásra jut egy új feleség is?

Hatszor csapott bele a villám - és még mindig él!

Hat villámcsapást élt túl egy férfi, feleségből pedig jelenleg ötnél tart, de állítólag nem akar egyenlíteni, most boldog. Kivételes szerencséjére viszont nincs magyarázat.

2011.07.01 08:29ma.hu

Gyakran már az is épp elég az emberek csodálatának kiváltásához, ha valaki túlél egy villámcsapást - ha ezt még ráadásul sérülés nélkül teszi, főleg minden elismerést megérdemel. Annak az esélye, hogy ugyanebbe az emberbe másodszor is belecsapjon a tüzes ménkű, azt pedig ismét túlélje, egy a kilencmillióhoz.

Nehéz kiszámolni, mi a helyzet hárommal. És ha negyedszer is megismétlődik? Az már szinte a lehetetlennel egyenlő. Ötször? Nem, valójában már hatnál tartunk.

A dél-karolinai Melvin Roberts a hét elején a lábán keletkezett apró égési sérüléstől eltekintve hatodik alkalommal kereste fel a sürgősségi osztályt, azon pedig ezek után egy percig sem lehet csodálkozni, hogy a sajtóban már csak Villámhárítóként emlegetik.

Az 58 éves férfit az előző csapás 2007-ben érte - bár kérdés, ő maga mit tekint nagyobb csapásnak, ezt vagy a rendszerint válással végződő házasságait. Egy korábbi interjúban ugyanis viccesen megjegyezte, hogy épp döntetlenre áll a természeti csapások és a nősülések között, de a legfrissebb esetre reagálva sietett leszögezni, hogy nem áll szándékában újabb feleséget választani, a jelenlegivel végre jól megvannak.

Hétfőn épp a csirkéket ment megetetni, amikor hirtelen villanást látott - aztán a földön feküdt, minden csupa vér volt és körös-körül káosz, de nem ő sérült meg, hanem a csirkék hevertek égnek álló lábakkal.

Megjósolni is lehetetlen, hogy hetedszer is ekkora mázlija lesz-e, de az eddigi tendencia alapján nem sok oka van félni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.