Lecsapott a vihar

Villámcsapás ért két embert

A mentők közölték: Pilisszentkereszten egy férfibe, Budapesten, a Margitszigeten egy nőbe csapott villám hétfőn; utóbbit újra kellett éleszteni.

2011.06.06 14:18MTI

A Margitszigeten a járókelők kezdték meg a szerencsétlenül járt harminc éve körüli nő újjáélesztését, amelyet aztán a mentők folytattak.

A sikeres beavatkozás után a sérültet az Állami Egészségügyi Központba (ÁEK) szállították – mondta Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.
   
A Pilisszentkereszten megsérült férfi csak könnyebben sérült meg, de megfigyelésre őt is bevitték az ÁEK-be – tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.