Kilenc ember megsérült

Villám csapott egy repülőgépbe Manilában

Villám csapott egy repülőgépbe a Fülöp-szigeteki főváros, Manila nemzetközi repülőterén egy vihar során szombat éjszaka: kilenc ember megsérült.

2011.05.08 14:55MTI

A légikikötő szóvivője szerint a helyi légitársaság, a Philippine Airlines Airbus 320-as repülőgépét nem érte kár, s a személyzetnek, illetve a már beszállt utasoknak sem esett baja. Azonban kilenc repülőtéri dolgozó (takarítók, poggyászrakodók és biztonságiak), akik a vihar miatt az Airbus törzse alatt kerestek menedéket, könnyebb égési sérüléseket szenvedtek.

A repülő Bangkokba indult volna, és a légitársaság végül elővigyázatosságból egy másik géppel juttatta el az utasokat a thai fővárosba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.