Új-Guinea szigetétől nem messze történt

Durva! Tengerbe zuhant egy indonéziai repülőgép

Tengerbe zuhant szombaton egy indonéziai repülőgép. A fedélzetén tartózkodó 27 személy feltehetően mind életét vesztette.

2011.05.07 09:49MTI

A légi szerencsétlenség a jakartai közlekedési minisztérium tájékoztatása szerint az indonéziai szigetvilág keleti részén történt,  Új-Guinea partjánál.

A kínai gyártmányú, Xian MA60 típusú gép leszálláshoz készülődött Nyugat Pápua tartománybeli  Kaimana város repülőterén, amikor a rossz idő és látási viszonyok miatt  a vízbe csapódott, néhány száz méterre a parttól. A mentők 15 holttestet emeltek ki a tengerből.

Forrás: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.