Bevették a Labirintust a Jóban Rosszban színészei

Miért futkorásznak a vár alatt a sorozatsztárok?

Különös lábdobogások verik fel mostanság a Budavári Labirintus és a Sziklakórház köveit: futóversenyre gyakorolnak a félmaratoni váltóra készülő sorozatsztárok. Nem mindennapi helyszín!

A Várban futottak a sorozatsztárok képgaléria

2011.06.29 13:39ma.hu

Újabb sztárok csatlakoztak a Budapest Félmaraton lelkes futóihoz, és állnak rajthoz szeptember 4-én, hogy hármas váltóban teljesítsék a 21 kilométeres távot. Legerszki Kriszti, Baronits Gábor és Száraz Dénes nem akármilyen helyszínen kezdték meg a felkészülést: 150 fiatal társaságában bevették a várat, és a rendhagyó futópályává avanzsált Sziklakórházban, valamint a Budavári Labirintusban rótták a köröket.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

Legerszki Kriszti ha kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyik, kocogni indul az erdőbe, így alig várta, hogy kezdetét vegye a különleges futóesemény. „Régen sokat futottunk együtt édesapámmal, s habár a Jóban Rosszban elfoglaltságai miatt kettesben egyre kevesebbet, de egyedül még mindig hetente többször járok futni” - mesélte a sorozat Barbarája, aki most először járt a Sziklakórházban.

Baronits Gábor gyermekkora óta sportol, ám a futást eddig nem favorizálta. „Kiskoromtól kezdve sok mozgásformát kipróbáltam, vízilabdáztam, kosaraztam, röplabdáztam. Bevallom, a futás eddig nem tartozott a kedvenceim közé, de szeretném javítani az állóképességemet és felfedezni a kocogás örömeit is” - vallotta be a Jóban Rosszban sztárja.

Száraz Dénes rutinosan segítette színésztársait, ő ugyanis 2004 óta több maratont és félmaratont teljesített már, a futás igazi szenvedélyévé vált. „Még főiskolás koromban szerettem bele a futásba, amikor egyre nehezebben bírtam a fárasztó vizsgaidőszakokat. Azóta már több versenyen is részt vettem, hetente futom a maratoni távokat, és egy amatőr triatlon csapat tagja is lettem” - árulta el a jóképű színész, aki évek óta rajthoz áll a Budapest Félmaratonon.

A következő hónapokban a Nike további ingyenes futóbulikat szervez sztárok bevonásával, hogy minél több fiatal rájöjjön, a sport szórakoztató is lehet. Lehetsz amatőr kocogó vagy profi futó, teljesítheted a rövidebb vagy a hosszabb távot, indulhatsz egyedül vagy a barátaiddal, a lényeg: FUSS BUDAPEST!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.