Megbarátkozott az internettel Fodor Zsóka

Magdi anyus "technikai cunami", de már nem szenved!

Saját magát technikai cunaminak titulálja, mégis megbirkózott az internettel, és most már olyan csodákra is képes, minthogy a számtalan légkondicionáló közül a tökéleteset válassza ki trópusi lakásába.

2011.06.27 13:29ma.hu

Amióta Fodor Zsóka otthagyta a Barátok közt világát, remek időtöltéseket talál ki magának, az utóbbi néhány hónapban például az internettel barátkozott, meglehetősen jó eredménnyel. Sőt, a világháló már a hétköznapi dolgokban is segítségére van, így hosszú idő után végre búcsút inthetett a tetőtéri lakásában nyáron uralkodó trópusi éghajlatnak, amikor egy légkondicionáló készüléket vásárolt.

A Sunhill Média információi szerint az egykori Magdi anyus könnyedén megbirkózott a feladattal, ami sok emberen ki szokott fogni. Komoly fejtörést okozott ugyanis neki, hogy a bukóablakos lakásban hogyan tudja megoldani a hűtést a tűzforró nyári napokon.

Az nem volt kérdés, hogy légkondicionálót kell vennie, de hol, milyet, mennyiért? Az sem volt elhanyagolható szempont, hogy ki fogja majd beszerelni a csodamasinát. A megfelelő döntéshez tucatnyi boltot kellett volna végigjárnia, ám ehhez nem sok kedve volt a rekkenő hőségben, no meg hiába szeretnek a nők vásárolni, a technikai dolgokért még ők se lelkesednek annyira, hogy ezért egész napokat a műszaki áruházakban töltsenek.

Fotó: SunHill Media


Fodor Zsóka viszont nem esett kétségbe, beütötte a böngésző címsorába az egyik ismert árukereső oldal címét, és máris a szobájába mentek az ajánlatok, ráadásul nemcsak az egyes típusokat és azok árait tudta összehasonlítani, de utána tudott nézni a vásárlói értékeléseknek is. Ezek után már gyerekjáték volt kiválasztani a megfelelő darabot, amit az üzletből házhoz szállítottak és be is szereltek néhány nap alatt.

"Nagyon örülök az árukeresés ezen módjának, mert már többször nagyon megjártam, hogy megvettem az első utamba kerülő boltban a terméket, közben meg kiderült, hogy máshol ugyanazt sokkal olcsóbban megkaphattam volna!" - örvendezett a színésznő.

Az online árukeresőnek köszönhetően máris kinézett több új terméket, amit a közeljövőben szeretne megvenni.

Bár nagyon sok barátom van, akikre mindig számíthatok, mégis nagy könnyebbséget jelent számomra, hogy ezentúl segítség nélkül is lebonyolíthatom a vásárlásaimat. Mindig a magam ura voltam és megoldottam az előttem álló feladatokat, de az internet újabb távlatokat nyitott számomra. Azt gondolom, hogyha én, a „technikai cunami” meg tudtam tanulni használni a netet és vásárolni rajta, akkor bárki más is.” mesélte nevetve Zsóka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.