"Sosem vállalnék én ilyet!"

Fodor Zsóka plasztikázásáról suttognak!

Fodor Zsóka nemrég egy beszélgetős műsorban tűnt föl a képernyőn. A színésznő feltűnően jól nézett ki, sokan hitték, hogy arcplasztikán esett át.

2010.02.17 10:30Kiskegyed

Elterjedt az utóbbi időben egy pletyka a színésznőről - Fodor Zsóka külsejét ugyanis sokan feltűnően csinosnak találták. Az a hír kapott szárnyra, hogy plasztikáztatott.

„Jaj, dehogy estem át arcplasztikán – mondja Fodor Zsóka. – Félnék az ilyesmitől, és vállalom az éveim számát. Szép lenne, ha nem lennének ráncaim, de vannak, én pedig belenyugszom a létezésükbe. Jólesik, hogy a nézők úgy gondolják, plasztikáztattam magam, de mindez az életformám és a tévécsatorna sminkesének az érdeme." - vallotta be Fodor Zsóka.

"Amióta kiszálltam a Barátok közt sorozatból, hallatlan nyugalom van bennem és körülöttem. Csak olyan emberekkel találkozom, akiket szeretek. Az éjszakázást pedig mindig is kerültem. Este időben fekszek, ezért nem vagyok nyúzott. A Reflektor TV műsorában szomorú volt a beszélgetés témája, nem volt okom mosolyogni. Ha mosolyogtam volna, egyből előjönnek a mimikai ráncok is. Ráadásul végre nem alulról fölfelé világítottak meg. Aki a lámpák kereszttüzében él, az tudja, hogy milyen sokat számít a jó beállítás. Ezeknek a dolgoknak köszönhetem a pozitív változást, amelyet a nézők is láthattak a tévében"
- tette hozzá a színésznő a Kiskegyedben.

Egy életre lezárta a múltját Fodor Zsóka!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.