Fodor Zsóka szerint fontosabb dolgok is vannak

Videó! - Magdi anyusnak nem hiányoznak a férfiak

Szinte mindent elért, amit egy színésznő csak akarhat: remek színpadi szerepek, hírnév egy népszerű sorozatban, rengeteg utazás - csak a férfiak és a család maradt ki az életéből.

2011.03.18 17:51tabu.tv

Fodor Zsóka az RTL Klub sikersorozatból való távozása után is töretlenül élvezi az életet. "Úgy éreztem, hogy még van egy pár évem, amikor mást tudok csinálni mint eddig. Most úgy élek, ahogy mindig is szerettem volna!" - meséli boldogan a tabutv.hu riporterének a Barátok közt Magdi anyusa, aki sokkal kevésbé volt vidám, amikor ezután a férfiügyek kerültek szóba.

"Ez az a kérdés, amitől nem vagyok boldog. Mindig el szoktam hajtani a kérdezősködőket, mert az én korosztályom már nem ezzel foglalkozik, de aki mégis, azt nem irigylem... Annyi minden más szép dolog van az életben és annyi volt az én életemben is, hogy már nem hiányoznak a férfiak!" - vall színt a Tabu Tv internetes videójában a színésznő.

Fodor Zsóka egyébként pasik nélkül is megtalálta a helyét a világban: rengeteget dolgozik, sokat utazik és megvalósítja a szerepálmait.

"Mindenkit arra biztatok, hogy ne nyugodjon bele abba, hogy egy helyben topog. Az életet és a sorsot az viszi előre, ha el akarunk érni valamit, mert ha nem tűzünk ki új célokat, akkor rettentően unalmassá válik az élet. Nem?!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Barátok közt sztárja.

Még több hír Fodor Zsókáról a linkre kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.