Tűzvész

Adománygyűjtést indított a magyar lány az Amazonas-ért, gyorsan összejött az 1 millió

Nem is mertem ekkora támogatásra számítani!

2019.08.25 15:55ma.hu

Kump Edina környezetkutató, zero waste szakértő a hulladekmentes.hu révén tanítja környezettudatos életmódra mindazokat, akik könnyen alkalmazható, kipróbált módszereket keresnek a hulladékcsökkentés útján. Az egyre szörnyűbb híreket hallva augusztus 23-án adománygyűjtésbe kezdett a Facebookon, hogy az Amazonas esőerdeit védő helyi, brazil civileket támogassa. A kitűzött összeg 1 millió forint volt. Másnap délben már rengeteg pénzt sikerült összeszedni, majd nem egész 24 órával később már meg is volt az összeg, ezért leállította a gyűjtést.

"Viszont ennyivel nem dőlhetünk hátra, ez nem oldja meg a problémát. Ha szeretnél aktívan hozzájárulni ahhoz a saját életmódoddal, hogy az ide vezető úthoz ne pakold le tovább te is a köveket" - írta Facebook-oldalán.

Lássuk a tippeket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.