Világvége

Már semmi nem maradt az Amazonasból, csak a lángok és a parázs - videó

Pusztulat mindenhol. A lángoló Amazonas füstje még 2700 kilométerre is sötétbe borítja a városokat. Imádkozzunk az Amazonas-ért, a Kanári-szigetekért, Szibériáért és magunkért...

2019.08.22 19:22ma.hu

Füstfelhő borította be Sao Paulo egét. Az Amazonas területén pusztító erdőtüzek a 2700 kilométerrel távolabb fekvő nagyvárosban is sűrű szmogot és áramkimaradásokat okoztak.

Az őslakosok világvégét kiáltalank - joggal, hiszen nincs visszaút

Az erdőtüzek számának példátlan növekedését az államfő januári hivatalba lépése óta tapasztalják, azóta, hogy meghirdette az Amazonas vidékének mezőgazdasági és bányászati célú fejlesztését.

Hetek óta lángol

Az elmúlt hetekben Németország és Norvégia is felfüggesztette a Brazíliának nyújtott az őserdők megmentését segítő milliárdos támogatását, mert nem látták biztosítottnak a céljaik megvalósulását.

Tájvédelmi területek és állatok ezrei pusztulnak az amazonasi erdőtűzben

Drámai képek, a szívünk megszakad :'(

Szörnyű képek a valóságról

Kattintson a képre >>>


Imádkozzunk az Amazonas-medencéért

Körülbelül 3-4 franciaországnyi nagyságban ég az Amazonas területe


A Notre Damért mindenki összefogott, az Amazonas elpusztulhat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.