Földmozgás

Újabb rengés sokkolta Mexikót

Folyamatosan rázkódik a Föld az amúgy is katasztrófában lévő ország alatt.

2017.09.23 15:20ma.hu

A Richter-skála szerinti 6,3-as erősségű földmozgás rázta meg Mexikót. Az utóbbi pár napban 4-esnél csak erősebb utórengést mértek.


Mint ismeretes, nagy erejű földrengés rázta meg kedden Mexikó középső részét. A helyi idő szerint 19-én kora délután bekövetkezett, 7,1-es erősségű földmozgás épületek tucatjait döntötte romba a sokmilliós mexikói fővárosban. A halottak száma már a kétszázat is meghaladta, a puszta kézzel túrták a romokat, úgy keresték a túlélőket. Épületek tucatjai, köztük egy iskola is romba dőlt. Csütörtökön még találtak egy élő kutyát a romok alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.