Pici jó a katasztrófában

Egy rémült kutya lett a remény szimbóluma a mexikói földrengés után

Kirobbanó tapssal ünnepelték a rettegő, de sértetlen állat megmenekülését.

2017.09.21 15:49ma.hu

Igen erős, a Richter-skála szerinti 7,1-es erősségű földrengés rázta meg Mexikót. A halottak száma már a kétszázat is meghaladta, a puszta kézzel túrták a romokat, úgy keresték a túlélőket. Épületek tucatjai, köztük egy iskola is romba dőlt.

A tragikus hírek közepette felkerült az internetre egy videó, melyen sikeresen kimentenek egy kutyát a romok alól. Tapsviharral ünnepelték a rettegő, de sértetlen állat megmenekülését. A szörnyű katasztrófa miatt a legapróbb jó hírre is kiéhezett mexikóiaknak ő adta vissza a reményt, hogy lehetnek még túlélők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.