Földmozgás

Még egy földrengés-góc keletkezett Európában!

Újra érdekes aktivitás jelentkezett Európában földrengés fronton: Romániában és Törökországban nagy földrengések voltak

2017.02.08 19:03ma.hu
Az utóbbi napokban több mint 400 földrengés volt Törökországban

Hétfő óta több mint 400 földrengés volt Törökország nyugati partjainál. Ezek közül jó pár erős és érezhető volt. 13 esetben a Richter-skála szerinti 4-es erősségűnél nagyobb rengés jelentkezett. Három esetben ötösnél is erősebb volt a rengés. Jelentős anyagi károkról eddig nem érkezett jelentés. A rengéssorozatnak az az érdekessége hogy ugyanolyan góc alakult ki, mint Olaszországban. Ezen a környéken azóta is folyamatosan reng a föld.


A Richter-skála szerinti 4-es erősségnél nagyobb török rázkódások

Szerdán Romániában szintén számos, erős földrengés volt. Több százan jelezték a földmozgásokkal kapcsolatban az észrevételeiket. Károkról itt sem érkezett jelentés.

A romániai rengések


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.