Földmozgás

Budapest határánál földrengés volt

A földrengés 13.30 körül történt, Dunaharasztitól 5 km-re, Szigetszentmiklós mellett.

2017.01.24 15:00ma.hu
hirdetés

A Richter-skála szerinti 2,2-es erősségű földrengés gyengének számít, az elsődleges információk szerint az emberek által nem is volt érezhető, csak a műszerek mutatták ki, azóta azonban egyre több lakossági visszajelzés érkezett arról, hogy bizony érezhető volt a földmozgás. Viszonylag közel volt a földfelszínhez, mindössze 2 km-es mélységből pattant ki. Olvasónk beszámolója szerint Soroksáron nagyon is érezni lehetett. "Talán egy másodpercig tarthatott, robaj hallatszott, és mintha ledőlt volna valami. Az egész ház egy pillanatra megremegett. Azt hittük érzéki csalódás, de látható nyoma volt, hogy az emeleten a könyvespolcról néhány könyv leesett."


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.