Földmozgás

Megint rázkódik Olaszország!

Csak egyetlen óra alatt több mint 15-ször rengett a Richter-skála szerinti 3-as erősségnél nagyobbat az olasz föld. Ezek közül 7 a 3,5-es erősséget is meghaladta.

2017.02.04 14:48ma.hu

Olaszország alatt továbbra sem nyugszik a föld, az Appenninektől egészen a Tirrén-tengerig több mint 15 rázkódást mértek be egyetlen óra alatt, ezek közül hét a Richter-skála szerinti 3,5-es erősséget is meghaladta. Amatrice 3,7-es, Pieve Torina pedig 4,2-es földrengést szenvedett el. Ponzánál alakult ki a legnagyobb pánik, az emberek fejvesztve menekültek ki az épületekből.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.