Mozgott a föld

Erőteljes földrengés rázta meg Ázsiát

A Richter-skála szerinti 7,7-es erősségű földrengés rázta meg Pakisztán északi részét, a földmozgást Afganisztánban és Indiában is érezni lehetett.

2015.10.26 10:37ma.hu

A Richter-skála szerinti 7,7-es erősségű földmozgás miatt Pakisztán fővárosában, Iszlámábádban elhagyták az emberek az épületeket, a szemtanúk szerint 30-40 másodpercig rázkódott a föld, de afgán és indiai értesülések szerint Kabulban és Delhiben is rázkódtak a házak. Az amerikai geológiai intézet szerint a rengés 196 kilométer mélyen pattant ki, epicentruma Feyzabadtól 82 kilométerre, délkelet felé található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.