Káosz

Összefutott fél Csepel, azt hitték, földrengés vagy terrortámadás történt

A földdel egyenlővé teszik a Dunapack Kft. elhagyatott épületét, a robbantásos bontás a héten zajlik, csak éppen a környéken lakóknak nem szóltak időben...

2015.08.21 19:21ma.hu
Dunapack

A Dunapack Kft. Duna utca 42. szám alatti telephelyén - érvényes épületbontási és robbantási engedély birtokában - a 45. szám alatt található cellgyár épület robbantásos bontása a napokban zajlik. A robbantást végző vállalkozás a szabályok szerint minden előírt hatóság felé megtette hivatalos előírt bejelentését - írta a 21. kerületi ittlakunk.hu.

Csepeli olvasónk jelentette, hogy az első robbantás már 08.16-án megtörtént 15:15-kor, mely a környező épületekben erőteljesen hallható volt. Az épületek lakói zavartan futottak össze az emeletes házak folyosóin, nem értve, hogy mi okozhatta az óriási robajt. A vasárnap délutáni robbantással kapcsolatban ugyanis semmilyen előzetes információt nem kaptak.

Két nap múlva, 08.18-án aztán a környező épületek kaputelefonjaira kihelyezték az ezzel kapcsolatos információt visszadátumozva 08.17-ére:

Augusztus 17-én, hétfőn 16 óra után egy kisebb robbantás várható az északi oldalon lévő liftakna leválasztására az épület törzsétől. Az egész épülettömb robbantására augusztus 22-én (szombaton), 15 órakor kerül sor.

A fenti tájékoztatás ellenére sem mondható el, hogy körültekintően informálták volna a lakosokat, hiszen nem is akkor robbantottak, mint amikorra kiírták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.