Több emberéletet követeltek

Brutális áradások Ecuadorban

Napok óta esőzés és áradások sújtják Ecuadort, az Egyenlítő menti dél-amerikai országban legalább hatan meghaltak a zord időjárás miatt.

2015.03.21 09:02MTI

A katasztrófavédelmi hatóságok pénteki közlése szerint az ország középső részében kiáradt a Chimbo folyó, az árvíz három emberéletet követelt, tizenegyen különböző sérüléseket szenvedtek.

Három embert földcsuszamlás temetett maga alá, miközben egy kisteherautóval a főváros és a tengerpart közti útszakaszon haladtak, ők is életüket vesztették.

A Blanco és a San Antonio folyók áradása miatt, valamint a tengerparti területeken több mint száz családot ki kellett telepíteni otthonából.

A meteorológiai előrejelzés szerint az intenzív esőzés folytatódik Ecuadorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.