Árvíz

Nézze meg a spanyol áradást a jégverés után - ez a durva!

Újra és újra lecsap a kegyetlen időjárás a bolygónkra, ebben főként az emberi tevékenység által okozott környezetszennyezés játszik közre. A spanyolok is bajban vannak a szélsőséges idő miatt.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2014.09.13 11:00ma.hu
Kattintson a képekért! - Forrás: RSOE EDIS

Rövid, de intenzív jégverés csapott le a héten a spanyol Teruel városra. A szeptember 9-ei égi áldás nagyjából 20 percig tartott, de a pusztítás, amit végzett, és a károk, amit maga mögött hagyott, elképesztőek!

Ezrek maradtak áram nélkül, a járműveket elmosta az özönvíz, a mezőgazdasági termés gyakorlatilag megsemmisült.

A rendőrség és a mentést végző egységek munkájuk során komoly veszélynek voltak kitéve, emelődaruval próbálták meg menteni az autókat az áradás útjából, megelőzve a további katasztrófákat.

A helyi meteorológiai szolgálat szerint 20 perc alatt négyzetméterenként 11,6 liter csapadék esett le.

És sajnos nem ez volt az eset, augusztus 30-án hasonló jégverést kapott a térség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.