A kazah miniszterelnök Minszkben közölte

A Fák-országok a kazah jegybank vezetőjét javasolják az IMF élére

A Független Államok Közössége (FÁK) a kazah központi bank vezetőjét, Grigorij Marcsenkót javasolja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) megüresedett vezérigazgatói székébe.

2011.05.19 17:51MTI

Erről a kazah miniszterelnök számolt be csütörtökön Minszkben, ahol a FÁK-országok kormányfőinek a találkozóját tartják.
   
Grigorij Marcsenkót elnöki rendelettel 2009 januárjában nevezték ki ismételten a kazak jegybank élére, miután 1999 októberétől 2004 januárjáig már betöltötte ezt a posztot. A Euromoney szaklap "2003 legjobb jegybanki vezetőjévé" választotta Grigorij Marcsenkót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.