A szövetség segíti a törvény megalkotását is

Szándéknyilatkozatot fogadtak el a Hungarikum Szövetség alapítói

Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház főigazgatója sajtótájékoztatón bejelentette: szándéknyilatkozatot fogadtak el a Hungarikum Szövetség megalapításáról az azt létrehozó cégek és szervezetek.

2011.04.13 17:38MTI

  
Birinyi József, a parlament Hungarikum munkacsoportjának vezetője elmondta: a szövetség segíti a Hungarikum törvény megalkotását. A törvénytervezet társadalmi vitája április 18-án zárul, a jogszabály-javaslat várhatóan ősszel kerül a parlament elé.
   
Az érdekvédelmi feladatokat is ellátó Hungarikum Szövetség alapító tagjai: a Budapesti Operettszínház, a Béres Gyógyszergyár Zrt., a Tokaj bor márkaképviselete, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., a Herz Szalámigyár Zrt. és a Pick Szeged Zrt., a Magyar Kodály Társaság (Kodály-módszer), a Mathiász-örökség, a Neumann János Társaság, a Parlament Hungarikum Munkacsoportja, a Pető Intézet, a Puskás Örökség, a Törley Pezsgőpincészet, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra és Zwack Unicum Nyrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.