Az étkezési utalvány havi 14 ezer lehet

Évi 200 ezerben maximálták a cafeteriát a Miniszterelnökségen

Fejenként 200 ezer forint cafeteria-juttatást kapnak éves szinten a Miniszterelnökség munkatársai.

2011.02.04 14:58ma.hu

A cafeteria-juttatás éves összegét Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár határozta meg- áll a Magyar Közlöny pénteki számában.

A munkatársak által választható béren kívüli juttatások közé tartozik a helyi utazási bérlet, az üdülési csekk, étkezési hozzájárulás, internethasználat támogatása, önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztári hozzájárulás, önkéntes kölcsönös egészségpénztári önsegélyező pénztári hozzájárulás, illetve iskolakezdési támogatás is.

Étkezési utalvány legfeljebb havi 14.000 forintig vehető igénybe. Az internethasználatért legfeljebb havi 5.000 forintot lehet igényelni, az önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztári, illetve önkéntes kölcsönös egészségpénztári, önsegélyező pénztári hozzájárulás mértéke egységesen havi 10.000 forint - derül ki a Miniszterelnökség cafetéria szabályzatára vonatkozó államtitkári utasításból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.