Az MNV fokozatosan csökkentené a kiadást

Csaknem félmilliárd jut a tárcák elhelyezésére

A különböző tárcák elhelyezésére éves szinten összesen 467,7 millió forintot fordít az állami költségvetés.

2011.02.03 07:06lapszemle

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. ennek a kiadásnak a fokozatos csökkentését tervezi a következő esztendőkben, a minisztériumokban dolgozók racionálisabb elhelyezésével - írta csütörtöki számában a Magyar Hírlap.

A napilap annak kapcsán kereste meg Zicherman Zsoltot, az MNV Zrt. szóvivőjét, hogy elterjedt: eladják vagy bérbe adják az egykori környezetvédelmi tárca Fő utcai épületét.

"A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2011. évi értékesítési tervében nincs olyan ingatlan, amely volt vagy jelenlegi minisztériumi vagy államigazgatási épület lenne. Ennek megfelelően nem tervezzük az egykori Környezetvédelmi Minisztérium Fő utcai épületének eladását sem, az ingatlan a jövőben is minisztériumi elhelyezési célt szolgál" - válaszolta a szóvivő a lap kérdésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.