A legtöbb, mi adható?

Kávészünet? Földgázszolgáltató lesz a Tchibo

A villamos energia után a földgázszolgáltatásba is beszáll Németországban a Tchibo.

2011.01.21 17:42MTI

Az eredetileg kávékereskedelemmel foglalkozó cég pénteki közleménye szerint a fogyasztók a 850 németországi Tchibo üzlet közül bármelyikben köthetnek gázszolgáltatási szerződést.

A szolgáltatóváltás ingyenes, hűségidő nincsen, a földgáz ára pedig alacsonyabb az átlagnál, és 12 hónapig garantáltan nem változik - ígéri a társaság. Az ajánlat ráadásul klímabarát, a cég vállalja, hogy környezetvédelmi projektek támogatásával ellentételezi a földgáz kitermelése, szállítása és felhasználása során keletkezett szén-dioxid-kibocsátást.

A Magyarországon 2007 óta jelenlévő Tchibo mobilszolgáltatással és áramszolgáltatással is foglalkozik Németországban. Az 1949-ben alapított cég a negyedik legnagyobb kávékereskedő a világon.

A legutóbbi adatok szerint a forgalma 2009-ben 3,16 milliárd euró volt. Boltjaiban nemcsak kávét árul, hanem egyebek között ruházati termékeket és konyhai eszközöket. A különleges üzleti modell részeként a kínálat hetente változik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.