Nem várt pittymallatig

A szomszéd nyer a Jógazda bukásán

A Forró és Vidéke Takarékszövetkezet nyerhet a felszámolás alatt álló Jógazda Szövetkezeti Takarékpénztár bukásán, a szomszédos takarékszövetkezet ugyanis már a felügyeleti határozat másnapján számlavezetési ajánlatot tett a tevékenységében felfüggesztett versenytársa ügyfeleinek.

2011.01.18 09:06Világgazdaság

Szemán Jánosné, a Forró és Vidéke ügyvezetője elmondta, hogy a Jógazda az abaúji régióban hét önkormányzat számláját vezette, közülük hat elfogadta ajánlatukat - írta a Világgazdaság kedden.

A Forró és Vidéke Takarékszövetkezet a Jógazda volt ügyfelei közül a magánszemélyeket is megpróbálja meghódítani, és átvenné a cég régióbeli fiókjait, valamint alkalmazottainak egy részét is.

A Jógazdának kilenc fiókja van, ebből ebből hat Abaújban, egy-egy Tiszaújvárosban, illetve Kecskeméten, kettő pedig Budapesten - írta a Világgazdaság.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.