Folytatódik az egyezkedés a gáz és áram áráról

Év végéig fennmaradna a közüzemi ármoratórium

Csütörtökön folytatódik az egyeztetés a kormány és a közüzemi szolgáltatók között arról az új árképletről, amelynek alapján a gáz és az áram ára alakul a jövőben - írta keddi számában a Magyar Hírlap.

2010.10.26 07:03Magyar Hírlap

A kormány szándékai szerint a második félév elején bevezetett közüzemi ármoratórium az év végéig fennmarad, és addig megkötik a megállapodást a szolgáltatókkal egy hosszabb távon is fenntartható új árképzési mechanizmusról - emlékeztetnek a lapban.

Kaderják Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem Regionális Energiagazdálkodási Kutatóközpontjának vezetője, a Magyar Energiahivatal egykori vezetője a lapnak azt mondta: alig néhány százalékos mozgástere van csak a kormányzatnak akkor, ha nem vizsgálja felül az összes költségelemet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.