Meggyorsítaná és egyszerűsítené

Módosítanák az idénymunkára vonatkozó törvényt

Módosítani akarják az idénymunkára vonatkozó törvényt, hogy gyorsabb, hatékonyabb és jobban ellenőrizhető legyen. A papíron keresztüli regisztráció mellett elektronikusan is be lehetne jelentkezni a szezonális munkákra, ami meggyorsítaná és egyszerűsítené az eddigi rendszert.

2010.06.08 08:58Magyar Nemzet

Ez olvasható a Magyar Nemzetben.

Gyorsítani és egyszerűsíteni szándékozik a kormány az idénymunkára vonatkozó törvényt.

A napokban kerül a parlament elé az idénymunkára vonatkozó törvénymódosítás. A kormány azt tervezi, a munkavállalók és a munkáltatók kapnának egy kódot a regisztrációhoz, és akár egy SMS-sel vagy egyéb elektronikus bejelentkezéssel rögtön munkát adnának, illetve kapnának.

Emellett maradna apapíron keresztüli regisztráció is, de azt is egyszerűsítenék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.