600 millió forintos ajánlat

Az Uniqa biztosítja a BKV vagyonát

Közel nettó 600 millió forintos ajánlattal nyert az Uniqa Biztosító Zrt. a BKV Zrt. több mint 1.000 milliárd forint értékű vagyonának biztosítására meghirdetett tárgyalásos közbeszerzésen - jelent meg a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2010.02.12 09:26MTI

A biztosítandó vagyon két részből áll, a 240 milliárd forintot érő járműparkból, valamint a 850 milliárd értékű egyéb vagyonból. A felhívásra az Uniqa és a Generali-Providencia adott be ajánlatot.

Az ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot fogadta el, de a hosszú értékelési listán túlsúlyban volt a biztosítás díja. A Generali-Providencia nettó 792 millió forintos, míg az Uniqa nettó 583 milliós ajánlatot tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.