Újabb tíz vállalkozói szerződés

Csontvázak, szekrények: újabb feljelentések a BKV-nál

Lapértesülések szerint újabb tíz vállalkozói szerződés ügyében tesz feljelentést pénteken Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK).

2010.02.12 07:26Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet pénteki száma ismerteti, hogy a fővárosi közlekedési cég eddig már 28 esetben fordult a rendőrséghez különböző tanácsadói és vállalkozói szerződések ügyében bűncselekmények gyanúja miatt.

A Magyar Nemzet - amely fel is sorolja azt a tíz céget, amelyhez az új feljelentés kötődik - azt állítja, hogy a nyomozók különböző BKV-rendezvényekhez kapcsolódó szerződéseket is vizsgálhatnak, például az UV villamosok búcsúztató ünnepségét és a 120 éves a HÉV és a villamosok húszmillió forintba kerülő rendezvényeit.

Az érintett cégek többsége ahhoz a kommunikációs és marketingterülethez tartozik, amelyet a február 5-e óta házi őrizetben lévő Regőczi Miklós felügyelt
- olvasható a napilapban. A Magyar Nemzet szerint a jövő héten további feljelentéseket tesz majd Kocsis István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.