Kópék a bizottság előtt, sokadik fejezet

BKV-bizottság - Demszkyt, Ikvai-Szabót és Székelyt hallgatják ma meg

Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester, helyettese, Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) és Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnök meghallgatásával folytatja ma a munkáját a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság.

2010.02.10 08:05MTI

Várhatóan a legnagyobb érdeklődés Demszky Gábor meghallgatását kíséri, mert a főpolgármester hétfőn már egy, a tárgyban tartott sajtótájékoztatón beszélt a BKV-irányítása körüli kérdésekről, és egyes ügyekben vállalta saját politikai felelősségét is. Demszky Gábor akkor beszámolt arról, milyen vitái voltak korábbi fővárosi koalíciós partnereivel, a szocialistákkal több, a BKV irányítását, felügyeletét érintő ügyben.

A BKV-nál kitudódott, a közlekedési céget érintő szabálytalanságok munkajogi, polgári jogi és esetleges büntetőjogi vonatkozásainak kivizsgálására november 26-án alakított eseti bizottságot a Fővárosi Közgyűlés, a testületnek március 24-ig van mandátuma arra, hogy jelentést készítsen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.