A Danone eladta üzemét

Ezentúl a Sole felel a Túró Rudiért

A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. eladja marcali túrórudiüzemét a Sole-Mizo Zrt.-nek - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.

2009.09.30 09:42Napi Gazdaság

A tervezett megállapodás szerint a Sole-Mizo vállalja, hogy növeli a termelést, és legalább két évig az üzem minden dolgozóját megtartja, a Danone pedig folytatja egyik kiemelt márkaterméke, a Milka Super Rudi forgalmazását és reklámozását, amelyet továbbra is a marcali üzem gyárt - nyilatkozta a lapnak Kiss Beáta, a Danone Kft. vállalati külső kapcsolatok igazgatója.

A Sole-Mizo kizárólag Marcaliban fogja gyártani túróruditermékeit. A tervek szerint egy új gyártósort is telepít, amellyel megkétszerezi a termelést és várhatóan 20 százalékkal növeli a dolgozók létszámát.

A túrórudikat 1982 óta gyártó üzemben jelenleg közel hetven főt foglalkoztatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.