Turizmus

Szállodaszövetség: előre terveznek a magyarok

Egy hosszú hétvége előtt már hat hónappal is alig találni szállást az országban, ami azt mutatja, hogy a magyarok előre terveznek.

2019.10.27 20:30MTI

Kollin Gergely, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének régióvezetője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában azt is elmondta, hogy az utóbbi években egyre többen töltik szállodában a karácsonyi ünnepeket. Karácsonyfát is lehet kérni a szállodai szobába, de akár az ajándék megvásárlását is elintézhetik a szállodában - fűzte hozzá.

Kitért arra is, hogy vannak régiók, települések, amelyeket az elmúlt években a szállodai, wellness-szolgáltatások "húztak fel", mint például Egerszalók. Ez pozitív trend az ország épülése, szépülése szempontjából - mondta a szakember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.