Turizmus

Szakértő: turisztikai szempontból nagyon divatossá vált Budapest

Mostanra a magyar főváros önálló úti célként szerepel például az ázsiai turisták körében.

2019.10.13 00:30MTI

Nagyon divatos turisztikai célponttá vált Budapest az utóbbi időszakban - mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A műsorban arról beszéltek, hogy az Európai Bizottság kiadványa a legtöbb kreatív és kulturális lehetőséget rejtő 190 európai város közé sorolt hat magyar várost, köztük Budapestet.

Kiss Róbert Richárd elmondta, nemrégiben Budapest még csak egy volt a meglátogatni kívánt városok között. Mostanra azonban a magyar főváros önálló úti célként szerepel például az ázsiai turisták körében.

Hozzátette, Budapest már több szempontból is jobban szerepel a turisták körében, mint egyik fő konkurense, Prága.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.