Pénz beszél

Bill Gates lehet a világ első billiomosa

A Microsoft alapítója már 23 éve a leggazdagabb amerikai, tavaly 76 milliárd dollárról 81 milliárd dollárra nőtt a vagyona.

2017.02.01 09:13ma.hu
Fotó: AFP

Az Oxfam jelentése szerint Bill Gates lehet a világ első billiomosa. A nonprofit szervezet számítása szerint a Microsoft alapítójának vagyona a következő 25 évben "exponenciális növekedésnek" indulhat, és 86 éves korára elérheti az ezer milliárd dollárt.

Gates immár 23 éve a leggazdagabb amerikai, tavaly 76 milliárd dollárról 81 milliárd dollárra nőtt a vagyona. Amióta leköszönt a Microsoft vezérigazgatói, majd elnöki tisztjéről, ideje java részét a feleségével közösen létrehozott jótékonysági alapítványnak szenteli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.