Üzlet

Magyar cégek is bemutatkoztak a 14. Kínai Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon

A csaknem 50 országból 200 ezer szakmai látogatót vonzó kiállítás magyar közösségi standján az AMC négy kiállítóval, 36 négyzetméteren várta az érdeklődőket.

2016.11.10 05:30MTI

Magyar termékeket, sertéshúsokat, borokat, állategészségügyi rendszereket és berendezéseket ismerhettek meg az érdeklődők a 14. Kínai Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon (CATF) Kunmingban - közölte az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (AMC) kedden az MTI-vel.

A közlemény a kedden zárult, csaknem 50 országból 200 ezer szakmai látogatót vonzó kiállítás magyar közösségi standján az AMC négy kiállítóval, 36 négyzetméteren várta az érdeklődőket.

Az AMC standján a Hungary-Meat Kft., a Kristinus Borbirtok Kft., a MOONSYST Zrt. mutatta be termékeit, illetve a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. sanghaji képviselete információs pulttal volt jelen - tették hozzá.

Az 1,3 milliárd lakost ellátó, folyamatosan bővülő kínai piacon jelentős az igény a nemzetközi konyha, az egészséges étkezés és a prémium termékek iránt. Becslések szerin 2020-ra Kína lesz a világ legnagyobb élelmiszer importőre, jelenleg a fogyasztás 20 százaléka származik külföldről - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.