Üzlet

Az Yves Rocher 25 százalékkal növelte magyarországi forgalmát 2015-ben

A szépségápolási termékeket forgalmazó márkabolthálózat jelenleg 120 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon.

2016.10.27 01:30MTI

Az Yves Rocher 2015-ben 25 százalékkal növelte forgalmát Magyarországon, a francia kozmetikai cég az idén is növekedést tervez, ami az eddigi adatok alapján meghaladja majd a 20 százalékot.

Venczel Judit, a magyarországi leányvállalat igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az MTI kérdésére elmondta, hogy az Yves Rocher bruttó árbevétele meghaladta a 2,5 milliárd forintot tavaly, nyeresége 50 millió forint volt.

A szépségápolási termékeket forgalmazó márkabolthálózat jelenleg 120 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon. A meglévő 26 bolt mellé jövőre további négy nyitását tervezik.

A Magyarországon 1997 óta jelenlévő Yves Rocher 2016-ben négy új üzletet nyitott, Miskolcon, Nyíregyházán, és Budapesten.

A francia anyavállalat folyamatosan befektet Magyarországon, ezt jelzi a Budapesten a százezer eurót meghaladó beruházással most megnyitott új üzlet a Váci utcában.

A boltokban több mint 600 féle terméket forgalmaznak, amelyek mindegyike növényi alapanyagú. Az arcápoló termékek száma évente legalább félszázzal bővül.

A környezetvédelem iránt elkötelezett cég vállalta, hogy 100 ezer fát ültet a következő másfél évben Magyarországon, a Keszthelyi-hegységben, ahol nagy területen kiszáradt az erdő, a feketefenyők helyett őshonos fafajtákat ültetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.