Tender

Pályázatot írtak ki a nem mezőgazdasági tevékenység támogatására a Vidékfejlesztési programban

A vidékfejlesztési pályázatra 2016. október 24. és 2018. október 23. között nyújthatók be a kérelmek.

2016.08.27 04:24MTI
hirdetés

Pályázatot írtak ki a nem mezőgazdasági tevékenységek indításának támogatására a Vidékfejlesztési programban 13,85 milliárd forint keretre - közölte a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a "Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozások indítása" című pályázati felhívás keretében a mezőgazdasági termelők, magánszemélyek maximum 40 000 eurónak (12,4 millió forint) megfelelő forint támogatásra nyújthatják be igényüket.

Az elnyert támogatást ötéves kötelezettségvállalás mellett, két részletben kaphatják meg a nyertesek az üzleti tervben megfogalmazott célok megvalósítására.

A vidékfejlesztési pályázatra 2016. október 24. és 2018. október 23. között nyújthatók be a kérelmek a www.mvh.gov.hu weboldalon.

Az első értékelési szakasz 2016. november 24-ig tart.

A Miniszterelnökség közölte: a most megjelent felhívással együtt eddig a Vidékfejlesztési programban 36 pályázat jelent meg. A rendelkezésre álló mintegy 1300 milliárd forintos keretből eddig több mint 900 milliárd forintot hirdettek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.