Gazdaság

A Mol nyerte az állami üzemanyagtendert

A felhívásban a szolgáltatás meghatározása így szólt: keretmegállapodás gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzésére.

2016.02.22 20:52MTI

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság - mint a központosított közbeszerzés során ajánlatkérésre feljogosított szervezet - nyílt, 80 milliárd forintos üzemanyagtenderét a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. nyerte - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A felhívásban a szolgáltatás meghatározása így szólt: keretmegállapodás gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzésére. A keret nettó 50 milliárd forint.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett volna a nyertes, de a felhívásra csak a Mol adott ajánlatot. Az eljárást lezáró döntést az ajánlatkérő január 7-én hozta meg. A felek a szerződést február 4-én meg is kötötték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.