Távközlés

A Telenor megújítja feltöltőkártyás csomagjait

Az ügyféligényekhez alkalmazkodva a négy új tarifacsomagból kettő 1 Gigabájt (GB) adatmennyiséget is tartalmaz, továbbá korlátlan használatot a legnépszerűbb közösségi média és csevegő alkalmazásokhoz.

2016.04.13 12:35MTI

A Telenor megújítja feltöltőkártyás díjcsomagjait, a mobilszolgáltató társaság szándéka szerint az eddigieknél kedvezőbb csomagok jobban alkalmazkodnak az átalakuló mobilhasználati szokásokhoz és a változó ügyféligényekhez - jelentette be a cég szerdán, a törökbálinti székhelyén tartott sajtótájékoztatón.

A Telenor lakossági ügyfelei között még mindig többségben vannak a kártyás előfizetők. A társaság saját ügyfelei körében végzett kutatás szerint a feltöltőkártyát azok részesítik előnyben, akik szeretik előre tervezni a kommunikációra fordított költségeiket. A kontrollált költségtervezés mellett ugyanakkor az okostelefonok térhódításával - 2015-ben már csak ilyeneket adott el a társaság - a mobilinternet használatára is egyre nagyobb az igény.

Az ügyféligényekhez alkalmazkodva a négy új tarifacsomagból kettő 1 Gigabájt (GB) adatmennyiséget is tartalmaz, továbbá korlátlan használatot a legnépszerűbb közösségi média és csevegő alkalmazásokhoz - ismertette Takács Tamara, a feltöltőkártyás szegmens vezetője. A havi 1 GB adatforgalom átlagos mobilinternet fogyasztásnak felel meg a társaság ügyfelei körében.

A Telenor tájékoztatása szerint az üzleti előfizetőket is beleszámítva többségben vannak a számlás előfizetések a társaság ügyfelei között. Az üzleti előfizetők jellemzően számlás előfizetéssel rendelkeznek. Az árbevétel nagyobb része is a számlás előfizetésekből származik.

A Telenor Magyarország 2015-ben 155,4 milliárd forint nettó árbevételt ért el a nemzetközi számviteli szabályok (IFRS) szerint. A norvég Telenor-csoporthoz tartozó mobilszolgáltatónak Magyarországon mintegy 30 százalékos piaci részesedése és 3,5 millió egyéni és vállalati előfizetője van. A társaság 1100 munkavállalót foglalkoztat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.