Turizmus

Jól teljesít a Budapest-Madrid közvetlen járat

Telítettsége az első hónapban kiemelkedő, csaknem 75 százalékos volt.

2015.07.24 20:37MTI

A Magyarországra látogató spanyol turisták éves forgalmának 50 százaléka a július-augusztus-szeptember időszakban érkezik. Ezért is fontos, hogy ebben az időszakban az idén már nemcsak fapados járatok, hanem az IBERIA révén hagyományos légitársaságok is elérhetővé teszik a spanyolok számára hazánkat.

A Magyar Turizmus Zrt. madridi külképviseletének előrejelzése szerint a Magyarországra utazó spanyolok száma rekordot fog dönteni és számuk közel 15 százalékos növekedéssel megközelíti a 150 ezer főt, az általuk eltöltött vendégéjszakák száma akár a 400 ezret is elérheti - írták.

A spanyol Iberia légitársaság új, közvetlen járata június 2-ától október végéig közlekedik a két főváros között heti hét alkalommal. Hétfőn és pénteken nem repülnek, de kedden és csütörtökön két járat is indul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.