Járatot indít Budapest és Madrid között

Visszatér Budapestre az Iberia - heti hét járattal

Az 1927-ben alapított spanyol légitársaság jelenleg 42 ország 108 repülőterére közlekedik mintegy 160 gépes flottájával, 2011 januárja óta az IAG tagja.

2014.12.12 10:42MTI
Forrás: Budapest Airport

Járatot indít Budapest és Madrid-Barajas között a spanyol Iberia, az International Airlines Grouphoz (IAG) tartozó full service légitársaság heti hét járatot üzemeltet majd a két város között.

A Budapest Airport pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint június 2-ától október végéig az Iberia, valamint a rövid és közepes távolságú utakra alapított Iberia Express a nyári csúcsidényben hétfő és péntek kivételével mindennap közlekedik Madrid és Budapest között, kedden és csütörtökön naponta két járat lesz.

Az Iberia negyven éve, 1974. július 4-én indított először közvetlen járatot Budapestre. Az 1927-ben alapított spanyol légitársaság jelenleg 42 ország 108 repülőterére közlekedik mintegy 160 gépes flottájával, 2011. januárja óta az IAG tagja.

Budapest és Madrid között jelenleg a diszkont Wizz Air és Ryanair közlekedtet járatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.