Heti kétszer

Újabb légitársaság indít járatot Budapest és Toronto között

Az Air Transat mellett a görög SkyGreece heti kétszer közlekedik majd a két város között.

2015.02.11 16:13MTI

A Budapest Airport szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a SkyGreece Boeing 767-300-asai csütörtökön és szombaton közlekednek május 21-étől.

Korábban a kanadai Air Transat jelentette be, hogy járatot indít Montreal érintésével Toronto és Budapest között, az Airbus A330-asok hetente egyszer közlekednek majd a nyári menetrendben.

A SkyGreece légitársaságot 2012-ben alapították, az athéni központú társaság egy darab 23 éves Boeing 767-esével részben charterjáratokat üzemeltet, de a 2015-ös menetrendben Athénből, Zágrábból és Budapestről is elindítja járatait Kanadába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.