Kimagasló tudás, eredmények

A magyarországi Bosch csoport vezetője lett Az év külföldi vállalatvezetője

Az év külföldi vállalatvezetője díjat olyan Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az évben kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a vállalat nemzetközi elismertségéért.

2015.02.04 16:25MTI

A Budapest Business Journal (BBJ) által alapított, Az év külföldi vállalatvezetője díjat Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője, míg a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) különdíját Kersten Bachmann, a Takata Safety Systems Hungary Kft. ügyvezetője kapta.

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Az év külföldi vállalatvezetője díjat olyan Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az évben kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a vállalat nemzetközi elismertségéért.

Javier González Pareja a közleményben kiemelte, azon dolgoznak, hogy a Bosch munkaadóként és piaci szereplőként továbbra is fontos szerepet játsszon Magyarországon.

Ésik Róbert, a HIPA elnöke a közleményben úgy fogalmazott, fontosnak tartják elismerni azt a céget, amelyik kimagaslóan sokat tett azért, hogy minél több magyar beszállító vehessen részt a termelési és a gyártási folyamataiban.

A Takata 2013. november 15-én jelentette be, hogy a Miskolcon építi meg a cég a legnagyobb és legmodernebb üzemét. Azóta felépült a 60 ezer négyzetméteres gyár, ahol a beépülő alkatrészek gyártásának folyamatához és a kapcsolódó szolgáltatásokhoz folyamatosan növeli magyar beszállítók arányát - írják közleményükben a szervezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.