Design Terminál

Öt magyar startup mehet Amerikába

Öt magyar startup vállalkozás vehet majd részt a világ egyik legjelentősebb technológiai fesztiválján az Amerikai Egyesült Államokban a Design Terminál meghirdetett pályázatának köszönhetően, amelyre 2014. december 15-ig lehet jelentkezni.

2014.11.21 15:59MTI

Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ közleménye szerint a South by Southwest (SXSW) fesztivált 2015. március 13. és 17. között a 22. alkalommal rendezik meg az amerikai Austinban.

A tájékoztatás szerint az 5 napos eseményen a világ legizgalmasabb startup vállalkozásai mutatkoznak be, a szervezők 80 országból 30 000 résztvevőt várnak. A kiállító vállalkozásoknak lehetősége nyílik az iparág befektetőivel és a nemzetközi szakmai médiumokkal való kapcsolatépítésre is.

A pályázatokat háromtagú szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagja Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezető igazgatója, Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója és Fehér Gyula, a Ustream társalapítója és technológiai vezetője.

A pályázat további részleteiről a Design Terminál külön erre a célra létrehozott honlapján tájékozódhatnak a vállalkozások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.