Akadálymentes

Egészségház épült Ürömön

A 837 négyzetméteres földszintes épületben működnek majd a felnőtt háziorvosi rendelők és az orvosi ügyelet, a gyermekorvosi rendelők és a védőnői szolgálat is.

2014.11.10 16:09MTI
freedigitalphotos.net/akeeris

Új egészségházat építtetett az ürömi önkormányzat, a zöldmezős beruházás nettó értéke meghaladja a 224 millió forintot - tájékoztatta a kivitelező Jánosik és Társai Kft. vezetője hétfőn az MTI-t.

Jánosik Lajos cégtulajdonos közlése szerint a 837 négyzetméteres földszintes épületben működnek majd a felnőtt háziorvosi rendelők és az orvosi ügyelet, a gyermekorvosi rendelők és a védőnői szolgálat is.

Az akadálymentes egészségházat a tetőre helyezett napkollektorok látják el meleg vízzel. Az ingatlanhoz 24 autóbeálló és hat kerékpártároló tartozik. A projekt idén márciusban kezdődött a hétezer lakosú Pest megyei községben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.